Videoproducties in alle vormen en maten, welke zijn er?

videoporductie

Steeds vaker kiezen bedrijven er voor om gebruik te maken van een videoproductie. Het is breed inzetbaar en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Welke vormen en maten er zijn lees je hieronder.

videoporductie

De instructie video

Wil je jouw doelgroep snel en duidelijk laten zien wat ze moeten doen? Dan is een instructie video een doeltreffende manier om mensen te instrueren. Het is eenvoudige manier om complexe verhalen snel en concreet uit te leggen. Daarbij onthouden mensen vaak 80% van wat ze hebben gezien dus kan een video als zeer effectief worden beschouwd.

Corporate- en bedrijfsfilm

Je bedrijf goed op de kaart zetten in een korte krachtige video van slechts enkele minuten? Dit doe je middels een corporate- of bedrijfsfilm. Via deze manier laat je de sterke kanten van jouw bedrijf zien en wek je vertrouwen op bij (potentiële) klanten, partners en nieuwe medewerkers.

Drone en mood video

Prachtige luchtopnames die je met een normale camera niet zou kunnen maken, kun je met behulp van een videoproductie met drone wel creëren. Dit is dan ook het perfecte hulpmiddel om evenementen of jouw bedrijf bijvoorbeeld op een sensationele manier vast te leggen. Wil je daarnaast ook de emoties en beleving van jouw bezoekers, medewerkers of andere mensen in beeld brengen dan kun je gebruik maken van een mood video.

Promotie- en product video

Geen gesjouw met zware tassen of koffers vol producten maar jouw potentiële klanten eenvoudig kennis laten maken met jouw producten doe je middels een product video. Met een korte sterke boodschap presenteer je de specificaties van jouw product en wat het te bieden heeft. Ditzelfde kun je bereiken met een promotievideo waarmee je mensen over laat gaan tot actie.

Overige videoproducties zijn livestreams, animatie, time lapses en branded video’s.