Frietkot boeken voor bij ons op kantoor

Snackmobiel

Frietkot boeken is wellicht de beste oplossing die wij hebben gemaakt! Wij hebben namelijk ieder jaar een geweldig feest te organiseren bij ons op het kantoor. Al het personeel kijkt hier ook echt naar uit en dat is leuk om te zien. De ruimte wordt dan ook omgetoverd tot een waar feestpaleis en daar zijn wij wel even zoet mee. Echter is het ieder jaar gewoon een struggle met het verzinnen van het diner. Het personeel hoeft zich geen zorgen te maken. Dit omdat alles voor hen wordt geregeld!

Frietkot

Frietkot is een waar succes!

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Snackmobiel. Dit omdat ik specifiek had gezocht naar een makkelijke manier om het diner te regelen. Moet wel zeggen dat ik onwijs blij ben dat ik terecht ben gekomen op deze website hoor. Iedereen lust vast en zeker wel een frietje of een snack. Het ideale van dit bedrijf is dat je de frietkot huren kan inclusief het personeel! Zo hoeft er niemand van ons achter de frituur te gaan staan om het diner te bereiden.

Succes en zeer smaakvolPatat

Zo hebben wij ervoor gekozen om een frietkot te boeken voor onze feest. In een mum van tijd hadden wij een bevestiging ontvangen en hoefde wij alleen nog maar te wachten tot de grote dag. Op de precieze tijdstip stonden zij netjes met de wagen gereed om voor ons te gaan bakken. Al onze collega’s zag je redelijk opgelucht dat er een snelle en lekkere snack gereed stond!

Alles was netjes gekoeld en de servetten lagen klaar op de bar. De smaken zijn perfect en voordat ik het wist zat ik (helaas) vol. Zij hebben ons hiermee onwijs goed weten te helpen. Het personeel reageerde erg tevreden hierop en mij werd geadviseerd om dit bij de volgende feest ook te gaan boeken.