Theorieboek auto: verschillende mogelijkheden

Examen

Een theorieboek auto koop je eenvoudig online bij www.alletheorieboeken.nl. Hier vind je namelijk een uitgebreid assortiment van theorieboeken van de verschillende uitgevers zoals Vekabest, ANWB, Verjo en Smit. Alle boeken zijn de meest actuele versie dus je hoeft ook niet bang te zijn dat de stof niet aansluit bij het examen.

Theorieboek auto

Theorieboek auto, examentraining of online oefenen

Naast het theorieboek auto kun je ook kiezen voor een boek voor examentraining om zo de examens van het CBR te oefenen. Ook zijn er boeken op cd rom en usb, bijvoorbeeld het luisterboek zodat je altijd en overal de stof kunt leren. De theoriepakketten zijn combinaties van een theorieboek met een examentraining, cd rom of online trainingsmogelijkheid. Deze combinaties zijn scherper geprijsd dan wanneer je ze los zou kopen. Als je snel je theorie wilt halen kun je dan ook het beste kiezen voor zo’n pakket waarbij je ook de mogelijkheid hebt om de examens te oefenen. Zo begrijp je de stof beter en weet je ook beter wat er van je verwacht wordt. Bovendien kun je ook beter leren hoe je de theorie moet toepassen op praktijksituaties.

Zelfstudie

Speedtheorie: volg de cursus online

Je kunt trouwens niet alleen online oefenen maar er zijn ook mogelijkheden om online te leren. Bijvoorbeeld met de High Speed CBR online. Deze speedtheorie bestaat uit theorielessen online. In een aantal korte modules wordt de stof uitgelegd. Na elke module ga je zelf oefenen. Bovendien heb je nog nog 3 maanden onbeperkt toegang tot de proefexamens om te oefenen. Je kunt kiezen uit verschillende online cursussen van 5, 10 of 15 uur. Zo kun je in korte tijd snel de stof eigen maken zonder dat er veel van jezelf wordt gevraagd wat betreft zelfstudie. Een fijne tussenoplossing tussen enerzijds een dure theoriecursus en anderzijds volledige zelfstudie.