Hier kunt u als beste uw scooterrijbewijs halen!

logo-rijschool-wesseldijk

Mijn zoon wilt al enige tijd zijn scooterrijbewijs halen. Hij heeft zelf a gespaard voor een scooter, en verwacht dat wij zijn rijbewijs gaan betalen. Nu is een scooterrijbewijs halen voor kinderen tegenwoordig steeds moeilijker. De regels worden steeds scherper. Dit is voor mijn zoon natuurlijk geen probleem, omdat hij hier wel raad mee weet. Hij heeft namelijk aanleg voor motorvoertuigen, en kan hier goed mee op weg. Nu heeft hij zijn examens afgesloten met ruime voldoendes. Dit maakt ons als ouders natuurlijk trots. Daarom hebben wij besloten om zijn scooterrijbewijs te betalen.theorie-cursus-afrijden

Zoeken

Zelf hebben mijn vrouw en ik afgereden bij Wesseldijk. Dat is veruit de beste rijschool bij ons in de buurt, en heeft een hoog slagingspercentage. Ik wilde nu dan ook weten of ze nog steeds de beste zijn. Daarom zocht ik op internet naar de rijschool om de cijfers te bekijken. En zoals ik al zei, zijn ze de beste. Ze hebben nog steeds het hoogste slagingspercentage en weten de beste kwaliteit te leveren tijdens de lessen. Overigens hebben ze ook een realistische prijs- en kwaliteitsverhouding. Dit is precies wat wij voor onze zoon zochten. wesseldijk-rijbewijsBij deze rijschool krijgen wij het gevoel dat onze zoon hier veilig kan afrijden, en zelfverzekerd het verkeer in gaat. Ook mijn omgeving drong aan op deze rijschool. Hier waren zij zelf allemaal tevreden over. Super rijschool! We gaan hier zeker mijn zoon laten afrijden. Ook raad ik ze aan bij vrienden, familie en collega’s.