Zeer tevreden over Hit personal training

HIT-logo

Ik sport nu sinds een anal maanden samen eten en personal trainer van Hit Personal Training en ik heb al super veel resultaat geboekt. Ik vond namelijk al voor een langere tijd dat ik zelf dat te zwaar was en ik wilde hier graag verandering in brengen.  

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Toen ik op het internet op zoek ging naar een personal trainer kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende personal trainers bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Hit personal training mij het meeste aan. De website van deze personal trainer is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor de personal trainers van het bedrijf zelf. Na het lezen van alle informatie besloot ik om contact op te nemen om kennis te maken met mijn personal trainer. 

HIT-Personal-Training-afbeelding

Zeer veel resultaat geboekt in een korte periode 

Ton ik contact opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid over mijn persoonlijke doelen en over mijn voeding gehad. We hebben samen een voedingsschema opgesteld en waren al snel begonnen met sporten. We szijn inmiddel se een aantal amadnen verder en ik ben al erg veel afgevallen. Daarom ben ik ook super tevreden over Hit personal training.