Van zanger tot stijlicoon

Een selfmade man
Wie de reality soap series heeft gevolgd heeft vast zanger Roy Donders op tv gezien. Deze goedlachse Tilburger heeft het toch maar mooi voor elkaar; hij heeft een eigen kledinglijn en daarnaast is hij een gevierd zanger. Als eigenaar van een kledingwinkel annex kapsalon heeft hij plaatselijke roem die zich uitstrekt over de stadsgrenzen. Deze selfmade man heeft dan ook een reputatie die zich over de stadsgrenzen heen trekt.

De stilist van het zuiden
De unieke kledingstijl van Roy Donders en de manier waarop hij de modellen voor zijn bedrijf ‘harde krullen’ weet te geven zorgen ervoor dat hij razend populair is bij feesten die bijvoorbeeld in volksbuurten worden gegeven. Als stilist van het zuiden huur je hem dan ook in voor veel meer dan een paar liedjes die hij ten gehore brengt. Roy is in staat om het podium te vullen met een live act waarna hij de kraam met merchandise runt. Een optreden van Roy boeken staat dan ook garant voor een uitverkocht evenement.

De start van kleine Royke
Roy Donders is een artiest wiens bekendheid niet zomaar uit de lucht komt vallen. In de tijd van de mini playbackshow van Henny Huisman was hij als vierjarig jongetje te zien. Hij wist het publiek te vertederen met zijn schattige krullen en zijn verlegen glimlach. Diezelfde Roy Donders is inmiddels opgegroeid en veranderd in een man met een goed gevoel voor humor en een fluwelen stem. Het fluweelgevoel heeft hij voortgezet in zijn eigen kledinglijn. Roy Donders is dan ook uitgegroeid van een verlegen klein mannetje tot een volwassen artiest en ras entertainer.

Een Hollands feest
Is aan jou gevraagd om een Nederlandse artiest te boeken voor een feest met een overwegend vrouwelijk publiek, dan is Roy een artiest die zeker de moeite van het overwegen waard is. Hij komt, al dan niet met rekken kleding en gewapend met een aantal bussen haarlak, op een gelegenheid om het podium om te toveren tot een hotspot.