Online saunakachels besteld

bodyfit_lang2-logo

schavis_saunakachel_basicMijn ouders hadden door de verhuizing nog een oude sauna staan waar zij eigenlijk vanaf wilde. Toen ik dit hoorde ben ik nog gaan kijken of er nog iets van leven in zat, maar helaas was een van de saunakachels kapot. De sauna zelf zag er nog goed uit en moest alleen goed schoon worden gemaakt. Uiteindelijk heb ik de sauna meegenomen en bij mij in het tuinhuis gezet. Het leek mij wel een leuk projectje om de sauna weer aan de praat te krijgen.

Saunakachel

De sauna was eigenlijk helemaal niet zo oud, maar mijn ouders hadden deze ooit tweedehands gekocht. Daarom ben ik op zoek gegaan naar saunakachels. Al snel kwam ik er achter dat precies die saunakachel niet heel makkelijk te verkrijgen was, maar er waren een aantal universele saunakachels die ik makkelijk zelf zou kunnen plaatsen.

saunastenen_opgietVoor dit project had ik wel een budget in mijn hoofd, maar ik moet zeggen dat ik verbaasd was over de prijzen van de saunakachels. De kachels waren namelijk een stuk goedkoper dan ik mij in eerste instantie had voorgesteld. Uiteindelijk heb ik een mooie goede saunakachel besteld op de website van Bodyfitwebshop.nl. Voor de saunakachel had ik natuurlijk ook saunastenen nodig en deze heb ik ook gelijk besteld.

Het monteren van de kachel ging heel erg makkelijk en ik moet zeggen dat ik heel erg blij ben met het eindresultaat. De saunakachel werkt uitstekend en de saunastenen doen het goed. Toen ik de sauna had schoongemaakt was deze eigenlijk weer als nieuw!