Natuursteenvakman.nl

Wij stellen ons graag aan u voor: NATUURSTEENvakman.nl: De online specialist voor (maatwerk) vensterbanken en dorpels voor binnen & buiten! Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij (ook maatwerk!) snel en voordelig leveren. Wij staan garant voor materialen van hoogwaardige kwaliteit, maatwerk in eigen beheer, de beste (online) prijzen en een snelle levering. En bent u op zoek naar een vensterbank en/of binnen dorpel van composiet, dan moet u zeker bij ons zijn. Wij hebben een unieke collectie (marmer) composiet, met een grote keuze op het gebied van kleurtinten.

Topkwaliteit producten en materialen.

Topkwaliteit producten van topkwaliteit materialen. Of u nu kiest voor het oersterke graniet, de luxe uitstraling van marmer, de stoere look van Belgisch hardsteen, of het prachtige (marmer) compositiet met optimale prijs – kwaliteit verhouding, bij ons kiest u altijd voor topkwaliteit materialen. En natuurlijk is het basalt en dolomite ook van topkwaliteit!

NATUURSTEENvakman

En bij kwalitatief hoogwaardige producten hoort uiteraard ook een zorgvuldige bewerking. In onze eigen natuursteenzagerij wordt uw dorpel en/of vensterbank zorgvuldig op maat gezaagd en vervolgens mooi ‘afgewerkt’. Dit gebeurt volledig in eigen beheer, door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. Dit alles zodat u een product ontvangt dat ‘af’ is, waarmee u ook echt direct aan de slag kunt gaan.

LET OP: Naast een sterk basis assortiment zijn we continu bezig met het stapsgewijs uitbreiden van ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet kunt vinden, of een specifieke maatwerk bewerking? Stuur ons een e-mail, neem telefonisch contact met ons op, of maak gebruik van ons offerte aanvraagformulier. De kans is groot dat wij u van dienst kunnen zijn! 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak!