Leuke sauna aanbiedingen bij de Thermen in Nijmegen!

de-thermen-nijmegen-zonder-25-jaar_klein-e1459497052473

badAls wellness liefhebber kom ik geregeld bij de Thermen in Nijmegen. Het is natuurlijk nog leuker als er ook leuke sauna aanbiedingen zijn. Voordat ik weer eens een afspraak zou maken bij de Thermen leek het mij een goed idee om even een kijkje op de website te nemen.

De acties

boekenkastOp de website van de Thermen stond een leuke actie over een “boeken arrangement”. Er is een voorwaarde om deel te mogen nemen aan het arrangement en dat is het meenemen van een boek of stripboek. Dit wordt gedaan zodat de bibliotheek van de Thermen wat gevulder wordt en de klanten wat kunnen lezen als ze dat willen.

Ze hebben al eerder van die leuke sauna aanbiedingen gedaan waarbij je een plantje of zonnebloem mee moest nemen om een soort gelijk arrangement te krijgen. Dit was toen met de gedachte dat de zonnebloem stond voor de schilderijen van Vincent van Gogh en dit heette toen het “van Gogh-arrangement”. Ik heb toen zo genoten van deze actie met mijn vrouw omdat we dit echt een super leuke en creatieve actie vonden.

Ons bezoek

We waren al eerder van plan om de Thermen te bezoeken en deze actie was voor ons een goede reden om een oud boek op te zoeken en een afspraak te maken. Toen we eenmaal aankwamen hebben we ons boek ingeleverd en konden wij eindelijk heerlijk relaxen.

Als je al eens eerder bij de Thermen bent geweest dan weet je vast wel dat ze hier een groot aanbod hebben en er heel veel keuze is. Nu wij ook onder de zonnebank konden en gebruik mochten maken van de massagestoelen is onze hele dag compleet!