Laser ontharen bij Kliniek Veldhoven

logo

kv_ill_overbehlaseronthLaatst toen ik op vakantie was merkte ik dat ik niet heel erg enthousiast mijn shirt uit deed op het strand. De beharing op mijn rug en nek is iets waar ik mij wel een beetje voor schaam. Mijn vriendin vertelde mij dat zij het niet zo erg vond, maar ik had al snel het gevoeld dat mensen naar mij keken alsof ik een wild beest was. Dat was voor mij de reden om op zoek te gaan naar een goede oplossing.

Permanent verwijderen

Omdat ik er voor goed vanaf wilde zijn ben ik op zoek gegaan naar een goede oplossing. Er waren verschillende manieren om van de overbeharing af te komen, maar het leek mij een goed idee om te kijken naar laser ontharen. Doormiddel van laser ontharen kan ik permanent afkomen van mijn probleem. Een bepaald soort laser straal zorgt er voor dat het haarzakje kapot gaat en niet meer terug groeit.

kliniek-veldhovenHet leek mij de perfecte manier om van mijn probleem af te komen. Nadat ik verschillende dingen had gelezen van mensen die blij waren met de behandelingen van Kliniek Veldhoven ben ik op zoek gegaan naar de kliniek. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven.

Eerst heb ik contact opgenomen met de kliniek, zodat ik er direct terecht kon. Samen met de behandelaar heb ik gekeken naar de mogelijkheden en wat voor een effect dit zou hebben. Er zaten heel veel positieve kanten aan.

Sinds de behandeling heb ik geen last meer van mijn rug en nek haar!