Een horeca parasol voor deze klant!

horeca parasolIk heb een eigen onderneming en dagelijks spreek ik natuurlijk veel anderen ondernemers.Ik heb zelf erg veel klanten en dat is dan ook de reden dat ik het vandaag bijvoorbeeld over een horeca parasol kan hebben. Ik ken namelijk veel ondernemers die actief zijn in de horeca.

Pas geleden zat ik bijvoorbeeld bij een klant op het terrasje en wat mij meteen opviel was dat hij geen parasols had. Ik vroeg aan hem waarom hij dit niet had en hij vertelde me vervolgens dat hij hier eigenlijk helemaal niet aan gedacht had. Ik vertelde hem vervolgens over de website van Xterior en hij besloot om meteen een kijkje te nemen. Van andere klanten had ik namelijk gehoord dat dit echt een top bedrijf is dat goede kwaliteit levert.

Het ziet er prachtig uit!

Hij nam een kijkje op de website en inmiddels heeft hij de parasols al op het terras staan. Hij heeft hier veel leuke reacties op gehad en hij heeft mij dan ook bedankt voor de goede tip. Hij heeft zelf namelijk veel leuke reacties gehad van klanten en dit zorgt er natuurlijk weer voor dat ze vaker komen en mensen meenemen. Kortom, hij heeft een goede aankoop gedaan!