Hier vindt u allerlei verschillende bedankjes

logo-1

Afgelopen vrijdag hebben vrijwilligers bijgedragen aan een evenement. Dankzij hen is het evenement doorgegaan en is alles veilig verlopen. De organisatie wil bedankjes sturen om de vrijwilligers op die dag te bedanken. Zij hebben namelijk enorm goed geholpen. Dit scheelde ons een hoop geld en tijd. Van de organisatieleider heb ik de opdracht gekregen om opzoek te gaan naar de verschillende bedrijven die aanboden wat ik zocht. Er zijn dan ook veel bedrijven die bedankjes kunnen maken.

Zoekenbloembuideltje-eigen-ontwerp_2_jpg

Opgegeven moment wist ik het al wel zeker: bij Memoriae moet ik zijn voor de geschenken. Dit is namelijk veruit het beste bedrijf dat ik ben tegengekomen op het internet. Zij hebben veel verschillende mogelijkheden en hebben een aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarnaast geeft dit bedrijf veel om de klant en staat de klant op nummer een. Dit zie je ook terug in de service. Ik heb namelijk een van de medewerkers van het bedrijf gebeld om meer informatie te krijgen over de verschillende mogelijkheden

Servicefoto-vlinderbloemen-2

De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker weet dan ook duidelijk waar zij het over heeft en hielp mij de goede weg op. Daarnaast heeft de medewerker mij duidelijk uitgelegd hoe ik een zelfgemaakte bedankje moet maken. Dit stelde ik voor aan de organisator, die het een goed idee vond. Hij wilde dat ik dit ging uitvoeren en er werk van moest maken. Wij kijken met volle enthousiasme uit naar de geschenken.