Goede hulp gehad van het Advocatenkantoor Hamers

Niemand zit erop te wachten om juridische hulp in te moeten schakelen, in ons geval was dat de hulp van het Advocatenkantoor Hamers. Het was op een mooie zonnige dag toen ik samen met mijn dochter aan het winkelen was, geen vuiltje aan de lucht. Eenmaal neergestreken op een terras voor een lekker bakje koffie verdween het zonnige gevoel op één slag. Uit het niets kreeg ik van mijn dochter te horen dat onze aardige buurman af en toe tè aardig voor mijn dochter was. Uit haar verhaal bleek dat zij al jaren het slachtoffer was van een zedenmisdrijf. Nog nooit had ik iets aan haar gemerkt, ze was altijd het zonnetje in huis.  

Aangifte doen en verder……..

Vanaf het moment dat ik erachter was gekomen wat er de afgelopen jaren in ons huis had afgespeeld tot vandaag de dag kan ik er met mijn hoofd nog niet bij. Gelukkig dat mijn dochter het allemaal heeft verteld en daardoor is de buurman opgepakt door de politie. Het Advocatenkantoor Hamers heeft mijn dochter hier enorm mee geholpen en vooral in de rechtbank waren zij een ware steun. 

Natuurlijk kan je bij dit kantoor ook voor andere zaken aankloppen, zoals:

  • Letselschade
  • Familierecht
  • Bijstandsuitkeringen
  • Arbeidsrecht
  • Strafrecht