Gezocht; leuke dames schoenen

leuke dames schoenen

Het is altijd leuk om iets nieuws te kopen, maar het is nooit leuk als ja naar iets op zoek bent en niet kunt vinden. Zo ben ik al een tijd op zoek naar een paar leuke dames schoenen, stad en land af geweest maar nog steeds niet kunnen slagen. Inmiddels begint de tijd wel te dringen, want met dertig graden buiten en nog steeds met je laarzen aan te lopen is niet echt lekker. Van armoe heb ik maar een paar plastic slippers bij de Hema gekocht, je moet toch wat? Maar om op een belangrijke vergadering met je slippers aan te komen is niet echt netjes. Vanmiddag dan maar eens op internet kijken of ik daar iets leuks kan vinden. Op de site van Durlinger schoenen zag ik bijzonder mooie schoenen voorbij komen, en tegen zeer aannemelijke prijzen. Ben er even goed voor gaan zitten, had ik deze site maar eerder ontdekt. Nu ruim een uur verder staan er al meer dan drie paar schoenen in mijn winkelmand om besteld te worden. Zodra ik alle schoenen heb bekeken ga ik definitief een keuze hier uit maken. Ook winkelen via internet kan best vermoeiend zijn, maar ik heb dan ook drie paar nieuwe schoenen besteld.  30682-4X-Comfort-1