Geschikte loopbaancoaches in Amsterdam

Het is tijd voor loopbaancoaches Amsterdam! Doordat ik een training wil gaan volgen hoop ik van harte dat ik het werk op een correcte manier kan uitvoeren. Sinds dat ik werkzaam ben bij dit bedrijf merk ik dat het erg lastig is, in ieder geval lastiger dan verwacht. Mijn werkgever heeft mij namelijk de taak gegeven dat ik de leiding mag dragen over het gehele team. Dit is erg leuk en zeer intensief om uit te mogen voeren. Toch heb ik ervoor gekozen om dit met beide handen aan te pakken en hiervoor te gaan. Helaas merkte ik al vrij snel dat ik tegen een aantal punten oploop. Deze punten moeten echt veranderd worden om het werk goed uit te blijven voeren.

Hulp gezocht!

Zo ben ik afgelopen week bij mijn werkgever geweest en ben een gesprek begonnen. Hierin heb ik dan ook verteld dat er een tal van punten zijn waar ik tegenop bots. Al vrij snel werd het voor mij duidelijk middels dit gesprek dat er assistentie moet komen om mij het werk makkelijker uit te laten voeren. Hieruit bleek dat de loopbaancoaches in Amsterdam mij goed kunnen helpen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een coach die mij goed van dienst kan zijn. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van coach-praktijk-amsterdam.nl. Dankzij de duidelijke uitleg heb ik voor dit bedrijf gekozen.