Foto behang geeft jouw woning net wat meer karakter

Foto behang

Foto behang

Foto behang is super leuk om te nemen wanneer je net even iets anders wilt in je woning. Zelf ben ik op dit idee gekomen doordat een vriendin van mij dit ergens had gezien. Ik vertelde haar op een avond dat ik nieuws wilde in huis en toen heeft zij mij dit online laten zien. Op deze website waren heel veel verschillende designs te vinden, dus kiezen vond ik toen nog best wel lastig. Gelukkig had mijn vriend wel een goed idee, want hij stelde voor om zelf een foto te maken op onze aankomende vakantie. Wij hadden in die periode namelijk een vakantie geboekt naar Thailand. Daar kun je natuurlijk ongelofelijk mooie foto’s maken.

De illustratie kiezen voor ons foto behang

Toen wij in Thailand waren, hebben wij heel veel mooie plaatjes geschoten voor ons foto behang. Van tevoren had ik opgezocht aan welke eisen deze allemaal moeten voldoen. Het is namelijk zo dat hoe hoger de kwaliteit, hoe mooier het eindresultaat gaat zijn. Dit komt namelijk doordat hij heel erg uitvergroot gaat worden en daardoor moet je zoveel mogelijk pixels hebben.

Het eindresultaat

Foto behang

Toen wij de mooiste foto hadden uitgekozen bij ons foto behang zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf om deze aan te schaffen. Hierbij kwamen wij al snel uit bij FotoMuur.com. Hierover lazen wij heel veel goede recensies en daardoor had ik veel vertrouwen in de kwaliteit die zij leveren. Daarnaast vond ik het ook erg prettig dat zij heel veel verschillende voorbeelden online hadden staan. Zo kon ik direct zien hoe het er bij ons ook een beetje uit zou gaan zien. Toen wij de bestelling hadden geplaatst, had ik niet verwacht dat hij zo snel geleverd zou worden. Uiteindelijk is het nog mooier geworden dan ik van tevoren had verwacht, dus ik vind het echt een aanrader!