Een steigerhouten kapstok van FrakkZ

logo-frakkz-nieuwIk ga de kinderkamer van mijn zoon opnieuw inrichten, daarbij maak ik graag gebruik van natuurlijke materialen. Mijn zoon wil graag een bed en een kast gemaakt van steigerhout. Omdat ik klussen leuk vind ga ik deze steigerhouten meubels zelf maken. Om de kinderkamer huiselijk te maken ging ik ook op zoek naar accessoires, zoals een bijpassende lamp en muurversieringen. Ook wilde ik graag een kapstok van steigerhout, ik ging online surfen en kwam bijna direct op de site van FrakkZ  terecht www.frakkz.nl  Ik vond daar een hele ruime collectie kapstokken, waaronder ook die van steigerhout, de modetrend van dit moment.

kinderkapstok-steigerhout

Deze  kapstok steigerhout past precies in het interieur van de kinderkamer. Over het ontwerp was ik zeer te spreken, er was goed over nagedacht. Een basis van blank steigerhout met daarop een tekstplaat en geïntegreerde jashaken verwerkt in slechts een onderdeel.  Er is keuze uit een stalen en een zwart gepoederde tekstplaat met jashaak.  Ook is er een keuze in verschillende afmetingen. Zelfs het ophangmechanisme van de wandkapstok is heel mooi weggewerkt.

kapstok-steigerhoutDe afwerking van het steigerhout is geschuurd, zodat eventuele scherpe kantjes zijn verdwenen. Bovendien waren deze steigerhouten kapstokken supervoordelig en werden  ook nog eens gratis verzonden. Ik heb er dus snel eentje besteld. Er is op de site van FrakkZ een ruime keuze uit betalingsmogelijkheden en na de afronding van de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden van het verzendproces. Een paar dagen na mijn bestelling  was de steigerhouten kapstok al in huis, dat was echt supersnel. Zelfs het bevestigingsmateriaal werd meegeleverd, zo is het product helemaal compleet.  Ik ben zeer tevreden over de service en producten van FrakkZ. Binnenkort wil ik voor de garderobe voor al onze kinderen een kinderkapstok met naam aanschaffen, ik weet zeker dat ik die bij FrakkZ ga bestellen.