Een lint kopen én dat online?

Tip: lint kopen online! Nooit geweten dat dit zo eenvoudig is om te realiseren. Ikzelf ben namelijk maar al te graag bezig met mijn handen. Zo nu en dan ben ik namelijk intensief bezig met het maken en ontwerpen van nieuwe kaarten voor de verkoop hiervan. Van een condoleance kaart tot aan een verjaardagskaart wil ik graag maken om dit uiteindelijk te gaan verkopen. Op dit moment heb ik aardig wat mensen die hierin geinteresseerd zijn, het enige nadeel hiervan is dat ik vaker op zoek moet naar spullen om te knutselen.

Online gevonden

Zodoende heb ik besloten om op het internet te gaan zoeken naar een webshop waar ik diverse spullen kan bestellen. Ook een nieuw lint kopen en het liefst online wilde ik zien te vinden. Dit artikel is het belangrijkste onderdeel bij het maken van mijn kaarten. Al heb ik wel eens vaker gezocht op het internet, de kosten wat ik toen die tijd had gezien waren gewoonweg te hoog. Nu dat ik wat meer klanten heb voor mijn kaarten kan ik hier de prijs wat hoger voor zetten en dus ook wat meer bestellen. Hierdoor ben ik terecht gekomen op de website van lintjeswinkel-xl.nl. Zij maken het mogelijk om diverse kleuren, maten én soorten linten te bestellen welke ik vast en zeker kan gebruiken voor mijn kaartjes. Hier heb ik dan ook meteen een bestelling geplaatst. Het ideale hiervan is dat ik in de tussentijd eenvoudig verder kan gaan knutselen.