Een goed slaapcomfort

Pocketvering matras

Voor een goede nachtrust zijn er vier belangrijke factoren die daar effect op hebben: duurzaamheid, comfort, ondersteuning en temperatuur. Een goed pocketvering matras is niet alleen stevig, maar biedt ook de juiste ondersteuning tijdens je slaap. Hij gaat ook lang mee, zorgt er door de temperatuur voor dat je niet de hele nacht ligt te zweten. Een gezonde nachtrust is essentieel voor heel veel dingen. Om het goede matras te krijgen zijn we maanden bezig geweest met ontwerpen, ontwikkelen en testen. Door het gebruik van onafhankelijke veren past de matras zich perfect aan voor je lichaamshouding. Hierdoor begin je iedere dag fris en uitgeslapen aan een nieuwe dag.

Geschikt voor alle bedbodems

Pocketvering matras

Een pocketvering matras kun je gebruiken bij ieder soort bedbodem. Heb je een plat grondvlak als bedbodem dan biedt het matras veel ondersteuning, maar zal het een klein beetje steviger aanvoelen. Eventueel het matras op de grond leggen is ook een mogelijkheid, de onderkant is van stevig materiaal.

Lattenbodem

Ook een lattenbodem is perfect om het matras op te leggen, door de luchtcirculatie zal het matras altijd op de goede plaats ondersteund worden. Wel is het aan te raden de afstand van de latten maximaal acht centimeter te houden. Is de afstand groter dan bestaat de kans dat het matras in de tussenruimte zal gaan hangen. Voor het comfort en de kwaliteit van het matras is dit niet optimaal.

Pocketvering matras

Boxsprings

Een pocketvering matras is ook goed voor een boxspring. Het systeem van een boxspring absorbeert druk. Hierdoor zal het matras comfortabel aanvoelen en toch de gewenste steun geven voor je lichaam. Omdat het matras geheel naar je lichaam vormt heb je bij ieder lichaamsdeel de gewenste steun die je nodig hebt. Met meer dan vijftig jaar ervaring in het ontwikkelen en ontwerpen van matrassen, weten we precies wat wel en niet nodig is.