Dr. Spiller: pure en duurzame huidverzorgingsconcepten

Eén van de meest voorkomende schoonheidsidealen is een gezonde teint. Dit komt doordat een gezonde huid er verzorgd uitziet en als aantrekkelijk wordt gezien. Om die reden houdt Dr. Spiller zich al jarenlang bezig met het ontwikkelen van zeer werkzame huidverzorgingsconcepten, die voor een gezonde huid zorgen. Het bedrijf combineert traditionele ingrediënten (die bekend staan om de fantastische werking) met innovatieve ingrediënten en ontdekkingen om de werking te optimaliseren. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingslijn met producten die zowel door professionals als door de consument zelf gebruikt worden.

Puur en authentiek

Alle producten van Dr. Spiller worden al jarenlang met de grootste zorg ontwikkeld in eigen laboratoria. Zo heeft het merk de volledige controle over de gebruikte ingrediënten en de diverse processen die plaatsvinden. Niets wordt aan het toeval overgelaten om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Elk product wordt volledig ontwikkeld volgens de hoge eisen van Dr. Spiller zelf. Elk product mag dan ook terecht de naam ‘Dr. Spiller’ dragen.

De onvervalste kracht van de natuur

De basis van elk Dr. Spiller product is de kracht van de natuur. Het merk heeft altijd gebruik gemaakt van grondstoffen die uit de regio verkregen worden en die op biologische wijze geteeld worden, voor een optimale effectiviteit. Natuurlijke essences en bronwater vormen de basis van de producten. De huidverzorgingsconcepten zijn ontwikkeld aan de hand van het biomimetica principe, waarbij de huid voorzien wordt van ‘bouwstenen’, die een stap verdergaan dan de natuur zelf.

Verfijning op het hoogste niveau

Dankzij jarenlange ervaring en kennis van de modernste technieken weet Dr. Spiller traditie en innovatie perfect met elkaar te combineren. Traditionele ingrediënten en de nieuwste technieken zorgen samen voor producten die de huid optimaal verzorgen en verbeteren. Dr. Spiller gaat zelfs nog een stap verder door de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten aan te vullen met de speciale HYTEC formulering. Dit proces stabiliseert de gezondheid van de huid, zodat je op de lange termijn zichtbare en voelbare resultaten hebt.

Het HYTEC Emulsion System

Aangezien de natuurlijke processen van de huid niet te overtreffen zijn, heeft Dr. Spiller zich erop gericht om deze processen te ondersteunen. De belangrijkste beschermlaag van de huid is de hydrolipidenlaag, een mix van water en vetten, die de huid beschermt tegen beschadigingen. Als deze barrière door een externe invloed wordt verzwakt, dan is de balans van de huid verstoord. Het HYTEC Emulsion System is een innovatieve techniek die de structuur en de functies van de hydrolipidenlaag herstelt. De combinatie van het HYTEC Emulsion System en de actieve ingrediënten zorgen ervoor dat de Dr. Spiller producten optimaal bijdragen aan een langdurig gezonde huid.