De belastingdienst telefoon gebeld

Als ik ergens geen verstand van heb, dan is het wel invullen van de belastingpapieren. Dit laat ik in de meeste gevallen ook over aan een ander en als ik het echt niet begrijp, dan neem ik contact op met de belastingdienst telefoon. Hier krijg je namelijk overal antwoord op, het moet natuurlijk wel te maken hebben met de belasting.

Bevallen

Vorig jaar ben ik bevallen van een gezonde dochter. Natuurlijk allemaal erg leuk en gezellig om een kleintje erbij te hebben. Alleen wist ik het niet goed of dat dit ook daadwerkelijk door is gegeven aan de belasting. Hier wilde ik dan alles over te weten komen. Niet dat ik aan het einde van de aangifte alsnog veel moet betalen, daar heb ik gewoonweg geen budget voor.

Woning gekocht

in 2016 was het voor ons in ieder geval een druk jaartje. Doordat ik in verwachting was moesten wij verhuizen. De woning waarin wij toen die tijd woonde was gewoonweg te klein hiervoor. Zo hebben wij dit vrij snel weten te realiseren en konden wij onze woning kopen. Dit is natuurlijk ook doorgegeven aan de belastingdienst, echter wilde ik hier ook graag alles over te weten komen alvorens ik mijn gegevens in ga vullen.

Door de belastingdienst telefoon te bellen krijg jij overal antwoord op de door jou gestelde vraag. Probeer het zelf anders eens en laat je verbazen van de duidelijke antwoorden die je krijgt.