Dakramen in veel verschillende soorten hier te koop

dakramen

Tegenwoordig heb je bijzonder veel keuze aan dakramen. Je kan kiezen uit een vast model, of eentje die je opendakramen kan zetten. Het is zelfs mogelijk om via het internet de mooiste modellen te kopen. Hiervoor moet je maar een sop de website van Bouw-Handel gaan kijken. Hier is een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Maar niet alleen ramen kan je hier kopen. Ook kan je hier een vlizotrap kopen, een deurluifel, rookkanalen en ga zo maar even door. 

Onze speurtocht naar een mooi raam was begonnen in een plaatselijk bouwmarkt. Maar hier ware wij al snel weer weg gegaan, wat een prijzen hanteren zij hier. En dan moet je deze ook nog zelf tillen en naar huis brengen. nee, wij kiezen dan liever voor de makkelijke manier, via het internet bestellen.

Inmiddels hebben wij twee moois dakramen gekocht

dakramenNadat wij via het internet op de website van de Bouw-Handel terecht zijn gekomen, hebben wij twee mooie dakramen gekocht. Deze ramen willen wij op het dak van onze bungalow hebben. Aangezien wij een gelijkvloers huis hebben is het lekker om in de zomer even een raam open te kunnen zetten. Met een plat dak is het meestal een stuk warmer en daarom is het lekker om hier te kunnen luchten. Nadat wij een zoektocht hebben gehad in verschillende winkels, zijn wij bij deze bouwhandel uitgekomen. Gewoon makkelijk online de spullen kunnen bestellen, zonder hier de deur voor uit te hoeven gaan. Bovendien zijn de bezorgkosten geheel gratis als je boven een bedrag van €200,- uitkomt.

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze winkel, neem dan een kijkje op hun website. Je zal al snel merken dat zij hier  hanteerbare prijzen hebben en de service geweldig is. Bij vragen of opmerkingen kan je met een medewerker van deze winkel contact opnemen.