Crypto debit card

crypto debit card

Een debetkaart is een creditcard voor iedereen, waar je geld op kan storten een waarmee je geen schulden kan maken. Is dat handig, of is dat handig? Het antwoord: best wel handig. Wat nog handiger is, is een crypto debitkaart. Maak kennis met de debetkaarten een ontdek hoe je zelf aan een crypto debit card kan komen.

Wat is een crypto debit card? 

Crypto’s zoals Bitcoin worden steeds meer geaccepteerd als normaal betaalmiddel. En daar horen natuurlijk ook betaalkaarten bij. Omdat de cryptowereld nog vrij sterk in de pioniersfase zit, willen ontvangers van betalingen graag zeker weten dat ze hun geld ook echt krijgen. Vandaar dat er een crypto debit card is ontwikkeld. Dat is een betaalkaart die gekoppeld is aan jou cryptorekening, meestal een rekening in Bitcoin of Ethereum. Dus als je net een vette klapper hebt gemaakt met een koersstijging van bitcoin, dan kan je met je crypto debit card direct uit eten met je lief om deze meevaller te vieren. 

crypto debit card

Betalen met Bitcoin in elke webwinkel

Je kan natuurlijk ook gewoon in de webshop betalen met deze debetkaart.  Er is ook nog eens een extra voordeel aan de crypto debit card. Je hebt namelijk geen bankrekening meer nodig, althans niet als je bijvoorbeeld op reis gaat. Je hebt natuurlijk althans voorlopig nog wel een bankrekening nodig om de vaste lasten mee te betalen.

Hoe kom jij aan een crypto debit card? 

Wil je meer weten over deze kaart en de voordelen ervan? Lees dan het artikel Crypto debit card. Hierin lees je alle ins en out over dit snel populairder wordende fenomeen, van de absolute deskundigen op cryptogebied en overige onderwerpen die de kassa doen rinkelen, namelijk Bankr. En, je ontdekt in dit artikel ook wat de beste cryptocard is van Nederland.