Clip-in hairextensions online bij OxY

Wil je graag een iets vollere haardos dan je normaal hebt? Dat kan met de hairextensions van OxY. Wij hebben voor alle typen haar de hairextensions op maat, waardoor je nooit meer last hebt van een dunne of futloze haardos. Je kapsel ziet er natuurlijk en voller uit, terwijl het inzetten binnen een mum van tijd gedaan kan zijn. Voor het slapen gaan kun je de hairextensions weer simpel uit je haar halen.

Het maakt je haar dikker
De hairextensions van OxY geven je haar weer die volle look die je vroeger misschien wel had. Het is algemeen bekend dat zowel mannen als vrouwen in de loop der jaren te maken krijgen met dunner wordend haar door uitval. Met extensions hoef je hier geen last van te hebben en door de natuurlijke uitstraling hoeft niemand te zien dat je hairextensions gebruikt.

Wat zijn de mogelijkheden?
Je kunt echt van alles doen met de hairextensions van OxY! Maak je haar weer extra vol en dubbel getrokken, waardoor jij het verschil wél ziet en andere mensen een natuurlijke look zien. Daarnaast maakt het niet over welke kleur haar je beschikt, want OxY heeft een ruim aanbod van de verschillende haarkleuren. Of je nou blond, bruin, zwart of rood haar hebt; de speciale service van OxY zorgt ervoor dat jij een hairextension voor jouw haar krijgt.

Wil je een kijkje nemen op de website van Oxy en kijken wie je zijn voorgegaan, klik hier

Redenen om een hairextension te nemen
Verschillende mensen, verschillende wensen. Iedereen heeft een eigen reden om over te stappen op hairextensions. Zo kun je met een hairextension je haar langer maken, meer volume geven, voller maken of zonder te verven je haar een andere uitstraling in kleur te geven. Ook kun je hairextensions gebruiken op speciale momenten, bijvoorbeeld bij een gala of naar een speciale gelegenheid. Je zal positief opvallen bij de aanwezigen!

Gemakkelijk in te brengen
Hairextensions van OxY zijn nu nog makkelijker in gebruik. De clip-in extensions zijn stroken van haar die er op gemaakt zijn om vast te klikken aan je gebruikelijke haar. Je hoeft niet bang te zijn dat de clipjes bij contact of door een harde wind uit je haar vallen, daar is rekening mee gehouden. Omdat je je gebruikelijke haar op effectieve wijze over de clipjes kan laten glijden, zullen de hairextensions niet te onderscheiden zijn van je normale haar, maar wel de vollere en prachtige uitstraling geven die graag wilt.