Bol.com tijdens Black Friday: een hogere korting ga je nergens anders vinden

Bol.com is al jaren de #1 webshop van Nederland. Hier vind je een groot assortiment aan producten voor een goede prijs, waar tevens aantrekkelijke klantenvoorwaarden zitten verbonden zoals bijvoorbeeld de afwezigheid van verzendkosten bij aankopen boven de 20 euro. Daarom is Bol.com de ideale bestemming voor al jouw Black Friday aankopen. Dit fenomeen is over komen waaien uit Amerika, waar de fysieke winkels sinds de jaren ’50 begonnen te strooien met kortingen om op deze manier flink winst te maken.

Wat is Black Friday (en Cyber Monday)?

Black Friday valt standaard op de vrijdag voor Thanksgiving. Van oudsher namen veel mensen vrij op deze dag, zodat ze konden genieten van een extra lang weekend van 4 dagen. Winkels zagen een mogelijkheid om hiervan te profiteren, door mensen aan de hand van flinke kortingen naar de winkel te krijgen. Sindsdien is het traditie geworden om op deze dag te strooien met enorme kortingen. Later kwam Cyber Monday erbij, de dag waarop online verkooppunten gingen strooien met exorbitante kortingen. Het voordeel van Bol.com is dat je zowel op Black Friday als op Cyber Monday kunt genieten van torenhoge kortingen op diverse producten.

Black Friday Festival op Bol.com

Bol.com vindt het belangrijk dat iedereen kan profiteren van de kortingen op Black Friday. Daarom organiseert Bol.com Black Friday Festival, een 8-daags online feest waarbij je kunt genieten van flinke kortingen op allerlei producten. Zo grijp je nooit mis. Houd daarom Bol.com in je achterhoofd wanneer Black Friday weer nadert.