BHV Eindhoven

Tip BHV Eindhoven. Wanneer er een ongeluk of calamiteit plaatsvindt in uw bedrijf, dan is het noodzakelijk dat uw werknemers snel en adequaat kunnen handelen. Daarnaast is het voor bedrijven met één of meer werknemers wettelijk verplicht om een BHV-er in huis te hebben. G4S verzorgt bedrijfshulpverleningstrainingen in het mooie trainingscentrum in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. U kunt er ook voor kiezen de trainingen te volgen op uw locatie. Wij bieden herhalingstrainingen en basistrainingen aan.

Herhalingstraining en basistraining

Als uw werknemers al een certificaat BHV hebben, dan is het noodzakelijk dat zij deze eens per jaar opfrissen. In ons trainingscentrum in Son en Breugel bieden wij een eendaagse praktijktraining aan om de geleerde vaardigheden te herhalen en te toetsen. Voor de werknemers die nog niet in het bezit zijn van een certificaat bieden wij een tweedaagse opleiding aan. Tijdens deze training krijgen de werknemers theorie aangeboden en gaan zij in onze praktijkruimte aan de slag met de geleerde stof. Na afloop wordt de kennis over levensreddende handelingen, blussen van kleine branden, ontruiming, communicatie en alarmering getoetst in theorie en praktijk.

Diverse trainingen

G4S geeft niet alleen trainingen in Bedrijfshulpverlening! In ons trainingscentrum verzorgen wij ook industriële trainingen en brandweertrainingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in crisis- en agressietrainingen. Ons centrum is voorzien van levensecht oefenmateriaal en geschikte oefenruimtes, zodat uw werknemers te maken krijgen met reële situaties. Wanneer u liever een training wilt laten verzorgen op eigen locatie dan is dit uiteraard ook mogelijk. Bekijk onze websites voor de vele mogelijkheden die wij bieden!