Baan in de buurt gezocht!

Iets wat ik al een lange tijd wil is een vacature zien te vinden welke aansluit aan mijn wensen. Mijn vorige functie heb ik helaas op moeten geven aangezien het bedrijf failliet verklaard is. Hier baalde ik enorm van aangezien het een baan in de buurt was en ik dit maar al te graag terug wil hebben. Ik kon namelijk gemakkelijk met de fiets naar het werk toe, ik was dus ook nog eens sportief bezig! Echter zit ik nu al een tijdje thuis en hier begin ik nu aardig de balen van te hebben. Dagelijks stuur ik een sollicitatie de deur uit in de hoop op gesprek te mogen komen, echter komt het er niet eens aan toe om mezelf voor te stellen.

Van der Laan UZB - 2c PMS485 [ALG FC]

Een gesprek wat nét even anders loopt

Van de week ben ik namelijk tijdens het zoeken op het internet terecht gekomen bij Van Der laan. Deze uitzendbureau zit praktisch bij mij om de hoek waardoor ik ervoor heb gekozen om eens bij hun binnen te stappen. Tot mijn grote verbazing zat er een collega van mij bij hun om werk te vinden voor een iemand zoals ik. Ik kan je zeggen dat het gesprek dan ook erg gezellig is verlopen, eindelijk de hoop weer gekregen dat ik een baan in de buurt ga vinden! Gelukkig kreeg ik begin deze week te horen dat er een bedrijf is die wellicht aan mijn wensen voldoen. Hier mag ik zo naartoe om mezelf voor te stellen, laten we duimen!